tiistai 24. maaliskuuta 2015

Mustan kissan cup!

Fitrit avasivat kilpailukautensa 21.3 käydyssä Mustan kissan cupissa. Mäntsälään lähdettiin hyvillä mielin ja ohjelmaa oltiin saatu hiottua siistiin kuntoon. Olimme luottavaisin mielin ja treeneissä oltiin saatu onnistumisia.
Fitrien kevään koreografia kertoo aavikon kuningattaresta ja hänen palvelijoistaan. Koreografia on tunteikas, vaihteleva ja aiempia ohjelmia liikekielellisesti haastavampi. Ohjelmassa on useita voimankäytöllisesti haastavia sarjoja joita hiomme vielä samannäköisiksi.

Kisameikkiä ;)
Lisää meikkiä?
Fitrit lämmittelivät kisapaikan läheisellä koululla. Hiki päälle, ohjelmatreeniä ja menoksi!



Fitrien kisasuoritus oli onnistunut. Tytöt ylsivät parhaimpaansa ja saivat saman onnistumisen kuin kotisalilla oltiin tehty. Sekä valmentajat että joukkue olivat suoritukseen tyytyväisiä ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan kohti seuraavia kisoja.
Pisteitä saimme seuraavasti: TV 4,70 AV 2,20 EXE 7,40= 14,30. Nämä pisteet riittivät 5. sijaan. 
Ohjelmaan tehdään pieniä muutoksia ja Caribiassa nähdään uudistunut ohjelma. Ohjelma on kuitenkin Fitrien ja valmentajien mielestä tyttöjen näköinen ja itse olemme tyytyväisiä koreografiaan. Pienillä fiksauksilla saadaan ohjelman osat näkyviin selkeämmin.
Jatkamme suorituksen hiomistyötä :)


 kuva: http://pv.kuvat.fi/kuvat/Mustan+Kissan+Cup+k-2015/
 kuva: http://pv.kuvat.fi/kuvat/Mustan+Kissan+Cup+k-2015/
 kuva: http://pv.kuvat.fi/kuvat/Mustan+Kissan+Cup+k-2015/
kuva: http://pv.kuvat.fi/kuvat/Mustan+Kissan+Cup+k-2015/

Fitrit esiintyvät tänään tiistaina 24.3 Kuohun kisakatselmuksessa. Joukkueella on 3 treeniä aikaa hioa muutokset kuntoon.
Nähdään Caribia cupissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti