keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Loma mielessä!

Aika palata hiukan kuluneeseen kevääseen ja tapahtumiin kisakauden jälkeen..
Tällä hetkellä Fitrit viettävät anstaittua kesälomaa kotitreenin parissa lomailua unohtamatta. Treenisalille palaamme 17.7 ja siitä starttaakin uusi peruskuntokautemme. Fysiikkatreeniä jonkun verran lajitekniikkaa sekä tietenkin luvassa on uuden ohjelman rakentaminen :)

Kisakauden jälkeen Fitrit ovat treenanneet ahkerasti. Salilla tuli vietettyä 2 tehokasta leiriviikkoa ennen Juhannusta. Keskityimme fyysisiin ominaisuuksiin ja erityisenä painopisteenä oli liikkuvuus. Tyttöjen kesäiseen kotitreeni sisältää paljon liikkuvuusharjoittelua! Vanteet on kaivettu myös kaapista esiin ja palattu välinetekniikan sokkeloiseen maailmaan. Syksyn vaikeusosat julkaistiin jo ennen kesälomaa ja niiden harjoittelu kuuluu myös oleellisena osana omatoimiseen kesätreeniin.
Taitoja testasimme lajiliiketesteillä sekä taitotesteillä ja fysiikkaa mm. liikkuvuus-, nopeus- ja voimatesteillä. Päällimäisenä mielessä taitaa olla muokkaantunut kokoonpano. Aliisa ja Emma päättivät jatkaa uusien lajien ja haasteiden parissa ja Neea jatkaa voimisteluaan Sitrien riveissä. Sitreistä saimme mukaan Venlan ja uusina jäseninä tiimiimme saimme Lotan sekä Saaran. Uudella kokoonpanolla treenit starttasivat jo kesäkuun alkupuolella ja jatkuvat tulevalla viikolla. Odottavaisin mielin lähdemme treenaamaan ja tavoitteena on saada freshi ja luottavainen joukkue matolle jo heti ensimmäisiin kisoihin.

Sitten kevättä vielä kuvien merkeissä...
Pitkän kisakauden jälkeen treenit vietettiin temppurataillessa :)
Fitrit saivat myös esittää ja 'haudata' kevään 2014 kilpailuohjelmansa viimeistä kertaa. Kuvassa taisi olla hupiversio 'vedenalaisesta elämästä' :D
Kuten värikkäista treenivaatteista saattaa huomata, me juhlimme vappua jälkikäteen :D Vesi-ilmapallot lentelivät!
Sitten fysiikkatreeniin... nilkan voimaa...
...keskivartaloa...
...yleisurheilua ja loikkaharjoituksia...
... aktiivista liikkuvuutta... Kuvassa Siiri :)
Ennen lomaa päästiin viettämään aikaa myös kummitreenin merkeissä. Fitrien kummijoukkue on Efira. Kuvassa Jenni sekä Jennin kummi Nanna :)
Jenni ja Nanna :)
Allu oman kumminsa Emman kanssa :)
Myös Lotta pääsi kokeilemaan kummitreeniä. Kuvassa siis Lotta ja hänen kumminsa Saana :)
Tinjuska ja hänen kumminsa Evita (pahoittelut heilahtaneesta kuvasta)
Viimeiset treenit ennen lomaa sujuivat perustreenin ja olympialaisten merkeissä. Tarkoituksena oli lähteä kisailemaan ja pelailemaan läheiselle uimarannalle mutta kolean sään vuoksi kisailut sujuivat sisällä. Kuvassa menossa Juulin kehittelemä haasta rata :D
Sitten odotellaan olympialaisten tuloksia sekä kauden kehittyjän julkaisemista (Allu puuttuu)... Kauden ahkerimmaksi treenaajaksi valittiin Tinjuska ja kehittyjän titteli meni tällä kertaa Neealle. Onnea tytöt!
Sitten olikin olympialaisten palkintojenjaon aika :D
Viimeiset treenit treenailtiin Juhannusviikolla keskiviikkona. Olikin mahtavaa lähteä lomanviettoon ahkeran treenaamisen jälkeen.
Ja hetkeksi vielä takaisin treenitunnelmiin. Kuvassa menossa olympialaisten sokko-ohjaus :D Ariana sokkoilemassa.
Ylispaguja a'la Tinjuska ja Jenni
Ja tässä taas joukkueen tuorein jäsen Saara :)
...vahvat nilkat...
Viimeisessä kuvassa Fitrit seuran palkitsemistilaisuudessa. Vaajakosken Kuohun voimistelujaosto palkitsi Fitrit stipendillä. Kuvasta puuttuvat Siiri, Lotta, Venla ja Saara.
Vuoden voimistelijana palkittiin Leeni! Leeni on taistellut loukkaantumisten kanssa ja positiivisella asenteella paraneminen edistynyt huimasti. Hienoa työtä ja ennenkaikkea upea asenne Leeni!

Näin kevätkausi on taas taputeltu. Lomailut on pian takanapäin ja katseet käännetään kohti tulevaa syyskautta ja uutta vanneohjelmaa. Luvassa on Fitrien näköinen ja ehkä hiukan aiemmasta poikkeava ohjelma. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita varmasti riittää :D
Fitrit valittiin Kisakallion ikäkausirinki 2: seen. Leiripäiviä vietellään Kisakalliossa 1.-4.8 ja odottavaisin mielin lähdemme starttaamaan uutta kautta uuden kokoonpanon kanssa.
Fitrit toivottavat kaikille rentoa kesää ja leirikumppaneiden kanssa tapaamme Kisakalliossa!
Kiitokset vielä yhteistyökumppaneille ja joukkueenjohtajallemme Jaanalle :)

2 kommenttia:

  1. mistä joukkueista tytöt tulivat? :)

    VastaaPoista
  2. Anteeksi myöhäinen vastaus! :D Lotta tuli jnv:n xsiiasta ja Saara tikkakoskelta Sterelloista! :)

    VastaaPoista