tiistai 30. heinäkuuta 2013

Fitrit leireilee!

Fitrit osallistuivat 22.-23.7 järjestettyyn Kuohun kesäleiriin. Leirillä oli mm. välinetekniikkaa, liikkuvuutta, perustreeniä, vaikeusosien hiontaa, jalkatekniikkaa sekä uusina lajeina juoksua sekä tanssia. Leirillä vierailevia kouluttajia olivat mm. Julia Romanjuk sekä Hanna Airevuo.
Kaksipäiväinen leiri oli tehokas ja monipuolinen paketti. Julian kanssa tytöt pääsivät opettelemaan mm. uusia vannekikkoja sekä lukuisia uusia venytyksiä erityisesti nilkoille ja varpaille. Hannan kanssa tutkailtiin vaikeusosia tuomarin näkökulmasta. Vaikeusosatunneilla myös seuramme tuomarit Anne ja Elli tarkastelivat että väline liikkuu tarpeeksi ja sujuvasti.

Suuret kiitokset leirin järjestäjille, Julia Romanjukille, Hanna Airevuolle, Annelle, Ellille ja muille vierailleille valmentajille ja kouluttajille!

Fitrien leireily jatkui 29.-30.7 ohjelmaleirin merkeissä. Syksyn uusi kilpailuohjelma rakennettiin muutamia kohtia lukuunottamatta valmiiksi. Teemaa emme aio paljastaa vielä, mutta takaamme että vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa!
Fitrit ja Sitrit valitiin kisakallion ikäkausirinki 1:seen! Kisakallioon pääsemme 1.-4.8 neljäpäiväiselle leirille. Leiristä luvassa postausta ensi viikolla!



              Yleisurheilutunnilla palauttelun aikana kouluttajalle opetettiin silta!


                                      Julian liikkuvuustunnilla nilkat ja varpaat saivat kyytiä!


                    ja tässä ilmeisesti sivuspagaatin ja sammakon venytyksiä :D

2 kommenttia:

  1. hei olisko teillä laittaa tänne teidän viime syksyn ohjelmaa? se oli nimittäin älyttömän siisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä saadaan se jonkun kamerasta laitettua ;) viime kevään ohjelma on ainakin youtubessa;) http://www.youtube.com/watch?v=olp7DyjtZu8

      -Jenni

      Poista