maanantai 17. marraskuuta 2014

TUL:n mestaruuskilpailut

Viikonloppuna kisattiin TUL:n mestaruuskilpailut Tampereella Pyynikin palloiluhallilla. Kisabussiin hypättiin lauantaina aikaisin aamulla. Kisapaikka oli meille jo entuudestaan tuttu. Pyynikillä ollaan kisattu moneen otteeseen. Paikalle saavuttuamme ryhdyimme heti lämmittelemään aamuharkkaa varten. Harkan jälkeen aikataulu oli varsin tiivis, koska suoritusvuoromme oli kisan alkupuolella. Harkan jälkeen siis meikkaus sekä evästys, jonka jälkeen pääsimme taas lämmittelemään ja hiomaan viimeiset vaikeusosat ja laskut kohdilleen. Lauantain suorituksessa sattui muutamia tasapaino- ja välinevirheitä, mutta muuten suoritus sujui kuten treenisalillakin.
Lauantain pisteet olivat seuraavat:
TV 5,45AV 2,85Exe 7,4Yht. 15,70

Sunnuntain loppukilpailuun lähdettiin kolmannelta sijalta ja hyvillä mielin alkukilpailun jäljiltä. Tällä kertaa suorituksemme oli vasta kisan loppupuolella, joten aamuharkan jälkeen meillä oli runsaasti aikaa laittaa kisameikit ja viettää aikaa. Sunnuntain suorituksessa sattui suuria välinevirheitä ja näin ollen kokonaisuus jäi todella sekavaksi vaikuttaen radikaalisti pisteisiimme. Suorituksen jälkeen niin tytöt kuin valmentajat olivat pettyneitä kisamatolla tapahtuneisiin virheisiin. Pisteitä saimme seuraavasti: 
TV 5.15
AV 2,1
väh -0,1 puku
Exe 6,6

väh -0,3 rajan ylitys
Yht. 13,85Viikonlopun yht. 29,55

Näillä pisteillä kuitenkin pidimme kiinni kolmannesta sijastamme, johon olimme tyytyväisiä. Onnittelut myös kisan muille mitalisteille Sitreille ja Nikhille!  Tästä jatkamme treenaamista kovalla motivaatiolla ja tahdolla kohti kauden viimeisiä kilpailuita eli kahden viikon päästä kisattavia SM-kilpailuita! :)

Tsemppirinki ennen aamun harkkaa













1 kommentti: