torstai 27. maaliskuuta 2014

Fitrit Caribia cupissa!

Fitrien kauden toinen kilpailu käytiin Turun Caribia Areenalla Caribia cupissa. Kulunut treeniviikko oli rikkonainen ja kaikkien ikäväksi Aliisalla nousi kuume ja hän joutui jättämään reissun väliin.
Suunnitelmien muutoksista huolimatta kisaan lähdettiin hakemaan varmaa ja onnistunutta suoritusta. Edellisviikon Ovo cupin suorituksesta mieleen jäi eriaikaisuudet ja liika jännittäminen.
Tytöt meikkasivat tällä kertaa itse. Sunnuntaiaamu alkoi aikaisin koska meikkiin kului 1,5h aikaa :D
Jennin kisasilmät :)
Fitrit nähtiin Caribia areenalla jo lauantaina 22.3 vaikka tyttöjen oma kisa olikin sunnuntaina. Lauantaina keskityttiin kisojen katsomiseen ja muiden kannustamiseen. Päivää ei tietenkään vietetty laiskotelleen vaan lenkki ja treenikin ehdittiin vetäistä ;)
Sunnuntain aamuharkkaan valmistauduttiin huolellisesti. Teimme hiukan normaalia pidemmän lämmittelyn ja keskityimme liikkuvuuteen ja vaikeusosiin.
Jenni venyttämässä Neealle upeat nilkat!
Siiri ja Mari balettisarjoja tekemässä :)
Tyttöjen tehtävänä oli tosiaan hoitaa kisalook ihan omin avuin. Lämmittelyn ohessa Metti teki kuitenkin tarkastuskierroksen ja näin saatiin meikkiä hiukan yhtenäisemmän näköiseksi :D
Arska tekemässä kisa-avauksia
Martsu ja spagu :)
Jenni

Viimeiset tsemppisanat ennen kisasuoritusta!
Jännitys näkyi jälleen tyttöjen kisasuorituksessa. Ohjelman alkuosa oli hyvin eriaikainen ja sen takia osat olivat epäselviä. Muutamassa tasapainossa tehtiin isoja virheitä mutta loppua kohden tytöt pystyivät skarppaamaan! Loppuohjelma oli yhtäaikaisempi ja osiltaan parempi.
Emme voineet olla tähän tyytyväisiä. Treeneissä olemme pystyneet tekemään ehjempiä ja yhtäaikaisempia suorituksia. Pisteitä saimme TV 5,05 AV 2,45 EXE 6,90= 14,40. Teknisiä pisteitä saimme nostettua hienosti mutta isot virheet ja epätäsmällisyys näkyi suorituspisteissä.
Ohjelmaan on tiedossa muutamia muutoksia ja seuraavia kisoja varten lähdemme hakemaan itsevarmuutta ja täsmällisyyttä. Tulevilla viikoilla painotamme vaikeusosia ja tytöille on luvassa myös uudet lämppä- ja tekniikkasarjat.


Taistelutahtoa riittää yhä! Fitrit nähdään seuraavan kerran kotiseuramme Vaajakosken Kuohun järjestämissä Sydän-Suomen aluemestaruuskilpailuissa.
Fitrit onnittelevat kaikkia mitalisteja ja kiittävät kannustajia :)

2 kommenttia:

  1. Wow, mitkä puvut!! Järkyttävän upeet <3
    Hurjasti tsemppiä loppukauteen

    VastaaPoista